Facebook
2661 048976
Αγ. Θεόδωροι Στρατιά, 49100 Κέρκυρα

Διάχυση αποτελεσμάτων κινητικότητας ΚΑ122 – Πράγα

Διάχυση αποτελεσμάτων επιμόρφωσης

Μετά την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του σχολείου μας με θέμα η “Συμπερίληψη στην Εκπαίδευση” που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, ήρθε η στιγμή η εμπειρία και οι γνώσεις που αποκτήθηκαν να διαχυθούν και στο υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό και να γίνουν κτήμα της σχολικής μονάδας. Ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κος Σιώτος μαζί με την υποδιευθύντρια κα Ζολώτα, ενημέρωσαν το σύλλογο διδασκόντων σχετικά με το πρόγραμμα, ενώ οι εκπαιδευτικοί κα Βρυώνη, κος Δημητριάδης, κα Ζαβιτσάνου και κα Τσιακοβή προετοίμασαν και παρουσίασαν τα μαθησιακά αντικείμενα, τις παιδαγωγικές προσεγγίσεις που διδάχθηκαν, σύγχρονες πρακτικές αλλά και πολιτιστικές πτυχές της κινητικότητας που πραγματοποιήθηκε. Οι συνάδελφοι ετοίμασαν ακόμη και εδέσματα με συνταγές από την Τσεχία!

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και ορίστηκε επιπλέον χρόνος ώστε να γίνει ουσιαστικότερη συζήτηση για το πώς πολλά από αυτά θα μπορούσαν να ενταχθούν στα μαθήματα και να βελτιώσουν το εκπαιδευτικό έργο της σχολικής μας μονάδας.

Το υλικό από τις παρουσιάσεις μπορείτε να το βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους μαζί με το υλικό του φορέα που πραγματοποίησε την επιμόρφωση.


Συμπεριληπτική-Εκπαίδευση-Δημητριάδης

Πολιτιστική παρουσίαση – Ζαβιτσάνου-Τσιακοβή


#erasmusgreece#iky#ITC#prague#corfu#7thgymnasiumcorfu#inclusion#ErasmusPlusIKY#erasmusplusgreece#ΣυνεχίζουμεErasmus

Comments are closed.